LOGage 2024 Hành Trình Chính Thức Trở Lại

Bạn đam mê Logistics?

Bạn muốn thử thách bản thân và khẳng định năng lực? 

𝐋𝐎𝐆𝐚𝐠𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒 chính là sân chơi dành cho bạn!

𝐋𝐎𝐆𝐚𝐠𝐞 ra đời với sứ mệnh mang đến một cuộc thi dành cho các bạn sinh viên đam mê lĩnh vực Logistics và Quản lý chuỗi cung ứng. Cuộc thi mang đến cho các bạn cơ hội trải nghiệm thực tế, rèn luyện kỹ năng và kiến thức, đồng thời khẳng định bản thân và chinh phục thử thách. Bên cạnh đó, LOGage còn là nơi các bạn sinh viên thể hiện khả năng phân tích dữ liệu, tư duy chiến lược và giải quyết những vấn đề thực tế mà các doanh nghiệp đang gặp phải.

Sau hơn một năm chờ đợi, 𝐋𝐎𝐆𝐚𝐠𝐞 đã chính thức quay trở lại với mùa 3 đầy hứa hẹn. 𝐋𝐎𝐆𝐚𝐠𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒 sẽ mang đến những màn trình diễn bùng nổ đến từ các đội thi cùng với sự kịch tính và máu lửa hơn bao giờ hết, sẽ khiến các nhà du hành của chúng ta trải qua những cung bậc cảm xúc nghẹn ngào và hạnh phúc đan xen.

Đến với 𝐋𝐎𝐆𝐚𝐠𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, các bạn thí sinh sẽ trở thành những nhà du hành trên đoàn tàu mang mã số LOGage 2024 và cùng nhau khám phá những vùng không gian mới trong vũ trụ bao la. Để đến được nơi ấy, các thí sinh sẽ phải vượt qua những thử thách sau:

𝐕𝐨̀𝐧𝐠 𝐭𝐡𝐢 𝐭𝐡𝐮̛̉: 𝐖𝐞𝐛𝐛 𝐒𝐩𝐚𝐜𝐞 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐬𝐜𝐨𝐩𝐞 – 𝐀 𝐩𝐚𝐧𝐨𝐫𝐚𝐦𝐢𝐜 𝐬𝐢𝐠𝐡𝐭 (𝟐𝟔/𝟎𝟒/𝟐𝟎𝟐𝟒 – 𝟐𝟖/𝟎𝟒/𝟐𝟎𝟐𝟒)

Kính thiên văn James Webb là một kỳ quan công nghệ, mở ra cánh cửa mới cho việc khám phá vũ trụ. Với khả năng quan sát vượt trội, phát minh này hứa hẹn sẽ hé lộ những bí mật ẩn giấu trong vũ trụ bao la. 

Với vòng thi đầu tiên mang tên 𝐌𝐨𝐨𝐧𝐥𝐢𝐟𝐭 – 𝐓𝐡𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡 𝐛𝐨𝐧𝐝𝐬 𝐨𝐟 𝐠𝐫𝐚𝐯𝐢𝐭𝐲, các nhà du hành cần chọn đúng quỹ đạo và cẩn thận khi điều khiển đoàn tàu để có thể hoàn thành nhiệm vụ đầu tiên. Vòng thi này hứa hẹn sẽ mang đến một khởi đầu đầy mạnh mẽ. Bằng những kiến thức đã có, các đội thi hãy chọn cho mình những câu trả lời chính xác nhất để có thể bước tiếp hành trình sắp tới.

Vậy ai trong số các nhà du hành của chúng ta sẽ là người am hiểu nhất và có thể làm chủ của dãy ngân hà bao la này!!!

Ở vòng thi này các thí sinh của chúng ta sẽ có cơ hội được cọ xát với cấu trúc đề thi, quen dần áp lực phòng thi, cũng như có cơ hội nhận biết được điểm mạnh và điểm yếu của mình đó. Vì thế chúng mình rất khuyến khích các bạn tham gia để có thể học hỏi được nhiều điều nhaaa!!

 • Hình thức: trắc nghiệm 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄.
 • Ngôn ngữ: Tiếng Anh.
 • Đội chiến thắng sẽ nhận một chiến lợi phẩm từ 𝐋𝐎𝐆𝐚𝐠𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒!

𝐕𝐨̀𝐧𝐠 𝟏: 𝐌𝐨𝐨𝐧𝐥𝐢𝐟𝐭 – 𝐓𝐡𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡 𝐛𝐨𝐧𝐝𝐬 𝐨𝐟 𝐠𝐫𝐚𝐯𝐢𝐭𝐲 (𝟎𝟖/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒 – 𝟎𝟗/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒)

Với vòng thi đầu tiên mang tên 𝐌𝐨𝐨𝐧𝐥𝐢𝐟𝐭 – 𝐓𝐡𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡 𝐛𝐨𝐧𝐝𝐬 𝐨𝐟 𝐠𝐫𝐚𝐯𝐢𝐭𝐲, các nhà du hành cần chọn đúng quỹ đạo và cẩn thận khi điều khiển đoàn tàu để có thể hoàn thành nhiệm vụ đầu tiên. Vòng thi này hứa hẹn sẽ mang đến một khởi đầu đầy mạnh mẽ. Bằng những kiến thức đã có, các đội thi hãy chọn cho mình những câu trả lời chính xác nhất để có thể bước tiếp hành trình sắp tới.

 • Hình thức: trắc nghiệm ONLINE.
 • Ngôn ngữ: Tiếng Anh.
 • Top 15 đội thi đạt được kết quả cao nhất sẽ tiến vào  thử thách tiếp theo.

𝐕𝐨̀𝐧𝐠 𝟐: 𝐊𝐮𝐢𝐩𝐞𝐫 𝐁𝐞𝐥𝐭 – 𝐈𝐧𝐭𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐄𝐧𝐢𝐠𝐦𝐚 (𝟏𝟎/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒 – 𝟏𝟗/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒)

Trong Thái Dương Hệ, có một vùng không gian bí ẩn được cho là đang nắm giữ câu trả lời về nguồn gốc của Mặt Trời, đó là vùng Vành đai Kuiper. Vành đai Kuiper có hình dạng một chiếc nhẫn với ranh giới phía trong giáp với Sao Hải Vương và tiếp tục mở rộng ra. 

Đến hiện nay vành đai Kuiper là một vùng không gian bí ẩn với nhiều câu hỏi chưa lời giải đáp, vì thế các nhà du hành cần sử dụng kiến thức khoa học và thể hiện năng lực của mình để giải mã những bí ẩn này.

 • Hình thức: Thực hiện một video theo yêu cầu của đề bài.
 • Ngôn ngữ: Tiếng Anh.
 • Top 4 đội thi xuất sắc nhất sẽ đi đến thử thách cuối cùng.

𝐕𝐨̀𝐧𝐠 𝟑: 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚𝐫 – 𝐄𝐱𝐜𝐞𝐞𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐥𝐥 𝐛𝐨𝐮𝐧𝐝𝐬 (𝟐𝟖/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒 – 𝟎𝟗/𝟎𝟔/𝟐𝟎𝟐𝟒)

Năm 1977, NASA thực hiện sứ mệnh Voyager, ban đầu chỉ nhằm khám phá Sao Mộc và Sao Thổ. Tuy nhiên, kết quả đã vượt xa kỳ vọng khi cả hai tàu Voyager 1 và Voyager 2 đều bay ra khỏi Thái Dương Hệ. Kể từ đó, Voyager 1 và Voyager 2 vẫn miệt mài gửi tín hiệu, cung cấp thông tin quý giá về không gian bên ngoài Hệ Mặt Trời.

Vì thế các nhà du hành của chúng ta hãy sẵn sàng cho chặng đua cuối cùng mang tên Interstellar – Vượt qua mọi giới hạn! Tại đây, các nhà du hành sẽ sử dụng tài năng và kỹ năng của mình để vượt qua mọi trở ngại và tiến đến điểm nút của vũ trụ. Thành công sẽ mang đến lời giải đáp cho bí ẩn lớn nhất: Vũ trụ có giới hạn hay không? Liệu còn có những vũ trụ khác mà nhân loại chưa từng phát hiện? Hãy cùng chờ đợi xem con tàu nào sẽ hoàn thành sứ mệnh này và trở thành những anh hùng của vũ trụ.

 • Hình thức: Thuyết trình và phản biện 𝐎𝐅𝐅𝐋𝐈𝐍𝐄.
 • Ngôn ngữ: Tiếng Anh.
 • Các nhà thám hiểm tài ba sẽ phải trải qua những chướng ngại vật khó khăn ở vòng thử thách này và cùng nhau tranh tài để tìm được chủ nhân cho ngôi vị quán quân kia. 

LOGage 2024 – Bùng nổ đam mê – Khẳng định bản thân!

—————————————————–

[𝐋𝐎𝐆𝐚𝐠𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒]- 𝐀𝐑𝐄 𝐘𝐎𝐔 𝐑𝐄𝐀𝐃𝐘 𝐅𝐎𝐑 …

Are you passionate about Logistics?

Do you want to challenge yourself and prove your abilities?

𝐋𝐎𝐆𝐚𝐠𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒 is the competition for you!

𝐋𝐎𝐆𝐚𝐠𝐞 is a competition designed for students who are passionate about the Logistics and Supply Chain Management field. The competition provides an opportunity for students to gain real-world experience, develop their skills and knowledge, and prove themselves while conquering challenges.

After more than a year of anticipation, 𝐋𝐎𝐆𝐚𝐠𝐞 is back with its highly anticipated season. 𝐋𝐎𝐆𝐚𝐠𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒 promises to be more explosive than ever before, with stunning performances from the competing teams that will take our space explorers through a roller coaster of emotions.

Coming to 𝐋𝐎𝐆𝐚𝐠𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, contestants will become travelers on the spacecraft with code LOGage 2024 and together explore new spaces in the vast universe. The following obstacles must be surmounted by competitors:

𝐌𝐨𝐜𝐤 𝐫𝐨𝐮𝐧𝐝: 𝐖𝐞𝐛𝐛 𝐒𝐩𝐚𝐜𝐞 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐬𝐜𝐨𝐩𝐞 – 𝐀 𝐩𝐚𝐧𝐨𝐫𝐚𝐦𝐢𝐜 𝐬𝐢𝐠𝐡𝐭 (𝟐𝟔/0𝟒/𝟐𝟎𝟐𝟒 – 𝟐𝟖/0𝟒/𝟐𝟎𝟐𝟒)

The James Webb Space Telescope is a technological marvel that unveils the universe. With its superior observational capabilities, this invention promises to reveal  hidden secrets in the vast cosmos.

Who among our space explorers will be the most knowledgeable and take control of this vast galaxy?

In this round, our candidates will have the opportunity to practice the exam structure, get used to the pressure of the exam room, as well as have the opportunity to recognize their strengths and weaknesses. Therefore, we highly encourage you to participate!!

 • Format: ONLINE quiz.
 • Language: English.
 • The winning team will receive a prize from LOGage 2024!

𝐑𝐨𝐮𝐧𝐝 𝟏: 𝐌𝐨𝐨𝐧𝐥𝐢𝐟𝐭 – 𝐓𝐡𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡 𝐛𝐨𝐧𝐝𝐬 𝐨𝐟 𝐠𝐫𝐚𝐯𝐢𝐭𝐲 (𝟎𝟖/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒 – 𝟎𝟗/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒)

To be able to complete the first mission in the competition, 𝐌𝐨𝐨𝐧𝐥𝐢𝐟𝐭 – 𝐓𝐡𝐫𝐨𝐮𝐠𝐡 𝐛𝐨𝐧𝐝𝐬 𝐨𝐟 𝐠𝐫𝐚𝐯𝐢𝐭𝐲, astronauts have to choose the right trajectory and take care when moving the spaceship. This battle is expected to get off to a great start. Teams should select the most accurate responses based on their current knowledge in order to go with their next adventure.

 • Format: ONLINE quiz.
 • Language: English.
 • The top 15 teams with the highest results will advance to the next challenge.

𝐑𝐨𝐮𝐧𝐝 𝟐: 𝐊𝐮𝐢𝐩𝐞𝐫 𝐁𝐞𝐥𝐭 – 𝐈𝐧𝐭𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐄𝐧𝐢𝐠𝐦𝐚 (𝟏𝟎/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒 – 𝟏𝟗/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒)

The Kuiper Belt, a mysterious area of space within the Solar System, is thought to contain the key to understanding the Sun’s formation. The inner edge of the Kuiper Belt, which is shaped like a ring and is still expanding, borders Neptune.

 The Kuiper Belt is still a strange region with a lot of unsolved questions, so astronauts will need to apply their scientific expertise to unravel these mysteries.

 • Format: Create a video in accordance with the given specifications.
 • Language: English.
 • The top 4 teams will go to the ultimate challenge.

𝐑𝐨𝐮𝐧𝐝 𝟑: 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞𝐥𝐥𝐚𝐫 – 𝐄𝐱𝐜𝐞𝐞𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐚𝐥𝐥 𝐛𝐨𝐮𝐧𝐝𝐬 (𝟐𝟖/𝟎𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟒 – 𝟎𝟗/𝟎𝟔/𝟐𝟎𝟐𝟒)

NASA started the Voyager mission in 1977 with the primary goal of exploring Jupiter and Saturn. However, when Voyager 1 and Voyager 2 both successfully exited the Solar System, the outcomes significantly outperformed predictions. Ever since, Voyager 1 and Voyager 2 have been sending out signals on a regular basis, giving important information about space beyond our Solar System.

Prepare for the ultimate race, Interstellar – Exceeding all bounds, astronauts! Astronauts will use their abilities and skills to go past every barrier and arrive at the universe’s nodal point. The greatest enigma will be solved by success: is the cosmos limited or not? Exist there universes that the human race has not yet explored? Let’s wait and see which ship will complete this mission and become the universe’s heroes.

 • Format: 𝐎𝐅𝐅𝐋𝐈𝐍𝐄 presentation and discussion.
 • Language: English.
 • This round is for those who dare to face the challenge. So let’s crack the code to unlock those mysteries and rule that enormous cosmos.

LOGage 2024 – Exploding passion – Affirming yourself!

——————————————-

Mọi thông tin chi tiết về cuộc thi, vui lòng liên hệ:

 • Email: logage.iac.hcmiu@gmail.com

Nguồn: https://ivolunteer.vn/logage-2024-hanh-trinh-chinh-thuc-tro-lai-s24170.html

Shortlink: https://ivolunteervietnam.com?p=144704

Trong quá trình tổng hợp và chia sẻ thông tin, các tình nguyện viên/ cộng tác viên/ thành viên rất khó tránh khỏi thiếu sót. Rất mong được độc giả cảm thông và góp ý tích cực để giúp iVolunteer Vietnam ngày một hoàn thiện & phát triển.

Latest breaking 24h news around the world Internet Explorer Channel Network


15 Best Things to Do in Framingham10 Things You Should Never Do in Hawaii15 Things to Do in Jeju for a Different Kind of Island GetawayMy 7 Favorite Wineries In California To Sip ChardonnayMy 5 Favorite Luxurious Experiences At Scottsdale’s Top ResortsThe Perfect 3-Day Visit To Beautiful Évora, Portugal7 Reasons To Explore Stunning Peggy’s Cove, Nova ScotiaRetirement Diaries: Diane Says Start Your Planning EarlyWhy I Love These 5 Campsites In France More Than Any HotelWe Have 21 Airline And Hotel Credit Cards, Here’s What We Love About Each OneThe 15 Most Beautiful Places To See Fall Foliage In 2022Top 15 Best Things to Do in Stockton, CaliforniaAnne Frank Museum Releases Videos Detailing Last Six Months Of Her LifeFarmers’ Almanac Predicts Unseasonably Cold Winter For Canada, Urges One Region To HibernateThis Is The Only Country On Earth That Sits Entirely Above 3,280 Feet, And You Can Ski There Right NowHow To Start A Freelancing Business From Scratch10 Things You Should Know Before Quitting Your Job To TravelBournda National Park: South Coast NSW’s Best Kept SecretThe Best Multi-Day Hiking Trips in CanadaFrom Bunbury to Margaret River, Here’s What Not To MissWhere To Find The Best Free Camping in TasmaniaAustralian Bushfires: Here’s What You Can Do To HelpOur AmazingCo Mystery Picnic in Queensland’s Atherton TablelandsHow To Plan A Sedona Girls Weekend Trip25 Of The Best Things To Do In Port Douglas, AustraliaPlatia Ammos Beach in Kefalonia (+ the Perilous Hike Down in Flip Flops!)From Corporate Stooge to Professional Travel BloggerWhy Choose Full Time RV Living Over Van Life?7 Handy Camping Hacks For Your Next Wilderness TripThe Best Spots For Eyre Peninsula Camping in South AustraliaGold Coast Hot Air Ballooning: A Bucket List Experience You Didn’t Know You NeededFitzroy Island or Green Island: Which is Better?A Zhangjiajie Hiking Adventure In The Avatar MountainsThings To Do On An Eyre Peninsula Road TripThings To Do On The Esperance To Perth DriveBunyeroo Gorge & Brachina Gorge: A Flinders Ranges Scenic Drive You CAN’T Miss!Duke of Orleans Bay: My 35th Birthday Adventure!Things To Do In Mount Gambier & Limestone Coast, South AustraliaHow This Woman Quit Her Job To Travel Europe Full-Time in a Motorhome10 Things I Wish I Knew Before Buying A CaravanCelebrating Boxing Day on a Captain Cook Sydney Harbour Cruise5 Adventurous Weekend Road Trips From DenverHow To Land Scuba Diving Instructor Jobs Around The WorldWhy You Don’t Need A Work And Travel Program Like Remote Year To Become A Digital NomadHow To Tell Your Parents You’re Quitting Your Job To TravelPerth to Esperance: The Ultimate Road Trip ItinerarySpeed Hiking: What It Is & What Gear You Need For ItWhat To Do When Sh*t Hits The Fan On Your Trip3 Days in Melbourne: A Melbourne 3 Day ItinerarySapphire Coast NSW: From Whales to Red RocksEssential Hiking Gear for Beginners: 5 Items You Absolutely Need For Your First HikeWhy This Grad Student Decided To Move Abroad Instead Of Getting A JobThe Best Fleurieu Peninsula BeachesNakie: The Best Traveler Hammock (That’s Also Eco-Friendly!)The Best Beaches in Kefalonia (+ Other Must-Dos)The Best Things To Do In Sydney Harbour7 Things To Know Before Your Overnight Or Day Trip To Rottnest IslandLawn Hill National Park: A Hidden Gem in Outback QueenslandBradleys Head to Chowder Bay Walk + Balmoral | Sydney Harbour WalkOrmiston Gorge: A Beach in Outback Australia!What To Do in Paris For 4 Days: A 4 Day Paris ItineraryOutdoorsy Things To Do In Noosa, An Aussie Adventure ParadiseWhy Quitting Your Job To Travel Isn’t As Scary As It SeemsThings To Do In Crete: A Crete Road Trip Itinerary15 Little Things You Can Do To Save Money For TravelKu-ring-gai Chase National Park: Sydney’s Hidden GemThings To Do In Esperance: The Best Walks, Campsites, & Beaches In Esperance, Western AustraliaVisiting Meteora: Clifftop Monasteries With A View In GreeceThe 15 Best Day Trips From CairnsHighlights Of A Great Ocean Road TripThe Best Boho Picnic Rugs For Outdoor AdventuresRenting Camera Gear For Travel: Save Money, Save MemoriesThe Best Sydney Weekend GetawaysCar Next Door Review: Using Car Sharing in AustraliaWhat the FAQ is Van Life? Everything You Want To Know About Full Time Van LivingThe Best Hikes In The Blue MountainsA Sydney Harbour Scenic Flight With Sydney SeaplanesThis Couple Quit Their Jobs & Sold Everything To Travel Europe Full-TimeThat Time ALL THE SIGNS Told Me To Buy Tony Robbins TicketsHow Much Money Do You Need To Save Before You Quit Your Job To Travel?15 Best Things to Do in Malden8 Unique Ways To Spend A Few Hours In The South Of France7 Authentic Aboriginal Experiences In Australia’s Northern Territory10 Best Hiking Trails In Flagstaff According To The Locals21 FUN Cancun Day Trips that you’ll love!The Unique Culinary Tour Not To Miss In Jerusalem18 BEST Things to do in Valparaíso, Chile7 New And Unique Things To Do On The Las Vegas StripPalwa Ride and More Adventures at Santabucks Eco-Adventure ParkClear Testing New Curb-To-Gate Premium Service At This Popular AirportCollette Unveils New Montana Cruise Tour Featuring Stops In Two Popular National ParksTop 15 Best Things to Do in Riverside, California8 Reasons To Visit Italy This FallI Booked A Trip To France This Summer For $5.60 Using Points, Here’s What I LearnedThe Exhilarating Experience Not To Miss In Canada’s Jasper National ParkI Tried Glamping At An Australian Crocodile Safari Camp And It Was Incredible16 Scenic Stops Along The Beautiful Cape Cod Rail TrailWorrowing Jervis Bay: A Winter Getaway From SydneyBest Beaches in Crete: The 10 Crete Beaches You Must VisitThe 20 Best Beaches in Western AustraliaWhat I Wish I Knew Before Moving From USA To Australia30 Things To Do in Albany, Western Australia & South Coast WAHiking Sydney: The 15 Best Hikes in Sydney, AustraliaThe Best Hikes in Grand Staircase Escalante National MonumentNew UAE Passport: How to Get Your New Emirati Passport?NATAS 2022 Singapore Travel Fair: What to Expect7 of the best things to do in Phuket on a budget15 Best Things to Do in WalthamU.S. Begins Testing Online Passport Renewals, How You Can ParticipateTop 7 Must-See Attractions At The Newly Renovated Air And Space MuseumFAA Considers Increasing The Size Of Airline Seats, But It Has Nothing To Do With ComfortEat Your McDonald’s Before You Get On The Plane15 Best Things to Do in HaverhillYosemite Reopens Its Beautiful Mariposa Grove To Visitors8 Signs You Need for a Salary Raise & How to Talk to Your Boss About ItMy 7 Favorite Restaurants In Beautiful Dripping Springs, Texas13 Tips For Hiking Jenny Lake In Grand Teton National Park 14 Budget-Friendly Ways To Entertain Your Elementary-Aged Grandkids According To A Retired TeacherTop 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel RequirementsHow to Go to TanayHow to Get to Garin FarmDay 1: Paoay and San Nicolas (Ilocos Norte)Nueva Vizcaya Weekend ItineraryHow to Climb Mount HamiguitanHow to Get to Santa Cruz IslandMount TalamitamHow to Get to Sambawan IslandBacuit Grill12 Places to Satisfy Your Affogato Cravings in the MetroLion’s RockVictoria HarbourCoronPicture Perfect: The White Island of Camiguin | LakwatseroPanglao: Alona’s Allure | LakwatseroSecrets of the Lakeside: The Waterfalls of Laurel & TalisayMiyaru FaruMemorial Temple of Lord BaoHotel Siesta ShibuyaHow to Get to Tinago FallsSimunul Island: The Birthplace of Islam in the Philippines | LakwatseroBalabac: Onuk Island, Pink Beach & Melville LighthouseBike Diary: Bike and Trek to Buscalan (Mount Polis – Bontoc – Buscalan) | LakwatseroTagaytay (Cavite)Yearend Adventure with Pacsafe Venturesafe 25L GII | LakwatseroFavorite Beach: Punta Sebaring of Bugsuk Island, BalabacWelcome to Apo Reef & Pandan Island!The Ruins of A FamosaHow to Get to Canyoneering SitePacsafe Ultimatesafe Z28, My Newest Ultimate Travel Buddy | LakwatseroPulangbato Falls: The Red Waterfalls of ValenciaLocationSpider House: Boracay’s Chill Corner | LakwatseroThe 10,000 Roses Café of Cordova, Cebu’s Newest CrazeHow to Get to Asik-Asik FallsHow to Get to Dao FallsWelcome to Concepcion1. First Single-Aisle Aircraft to Fly Non-Stop from the Philippines to AustraliaHow to Get to Casino PeakMaadhoo Finolhu (Picnic Island)Cagbalete Travel RequirementsNacpan and Calitang BeachesThe RockiesBalabacPagbilao: Iringan, Malicboy, Bahay-Pagi & Katapang FallsPetronas Twin TowerSta. Fe, Bantayan IslandEverest Base Camp Trek Primer: Frequently Asked QuestionsTaraw Cliff: See the Best View of El Nido | LakwatseroHow to Get to Elephant MountainAbout MandalaySpelunking Rate in Capisaan CavesScuba Diving in Romblon: Blue Hole and Gorda Wall